Handel en Industrie

Welkom bij Bentacera


<< Terug
Datum: 19 maart 2014

Laat u “bentaceren” en ontdek hoe zij u kunnen ondersteunen bij internationaal zakendoen: Welkom bij Bentacera !
 
Leden van H&I worden in de gelegenheid gesteld hun bedrijf te presenteren voor een beperkte groep geïnteresseerden  waarbij het verstevigen van de onderlinge contacten een belangrijk aspect is.
 
Op woensdag 19 maart 2014 bent u om 16.30 uur van harte welkom bij  Bentacera,  accountants en adviseurs, Pier Prinslaan 19, Dokkum.
Na een korte introductie door Sjoerd Anjema en de manier waarop zij de relaties ´bentaceren´  zal bijzondere aandacht gegeven worden aan het begeleiden van ondernemers bij hun strategische keuzes, waarbij het Bentacera Ondernemerskompas een praktisch hulpmiddel kan zijn.
 
Vervolgens zal Jelle Bakker de ondernemers meenemen in de wereld van het internationaal zakendoen.  Het thema is:  “Dokkum: internationale handel tussen Fulda en Damiate”
Mr. Jelle R. Bakker is Internationaal fiscalist bij Bentacera,  vestiging Leeuwarden. Eerder was hij fiscalist in Moskou, Kiev, Bratislava, Amsterdam en Den Haag.
Wanneer u specifieke vragen heeft over het zakendoen in het buitenland of de problematiek in een bepaald land, kunt u dit van tevoren aangeven zodat Jelle Bakker hierop kan inspelen.
 
Aanmelden
Aanmeldingen kunt u sturen naar het H&I secretariaat: info@henidokkum.nl waarna u een bevestiging van uw deelname zult ontvangen van Wim van der Meulen. 


Welkom bij Bentacera