Handel en Industrie

Verslag feestavond 50 jaar HenI


<< Terug
Datum: 13 november 2015


Op vrijdagavond werd een speciale feestavond gehouden ter ere van het 50-jarige jubileum van de vereniging.
Ruim 130 gasten mochten we verwelkomen in het zeer sfeervolle restaurant "Het Booze Wijf" in Lauwersoog.
De feestcomissie Tjeerd Jorna, Peter Hiemstra, Peter Schregardus, Marit Anker en Sjoerd Anjema had zijn uiterste best gedaan om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarin zijn ze zeker geslaagd en ze werden door de voorzitter gecomplimenteerd voor hun werk.

Voorzitter Pieter Willem heette iedereen van harte welkom en memoreerde kort aan voorbije jaren. Bijvoorbeeld het jaar waarin de vereniging werd opgericht. Hoe anders was die tijd. Daarna was het woord aan de gastheer Jelle Bos die de gelegenheid te baat nam om het prachtige gebied waarin wij wonen, werken en recreëren te promoten. De kok had zijn uiterste best gedaan om voor ons een uitgebreid lopend buffet te maken en dit werd zeer gewaardeerd.
Tijdens het buffet liep 'de valsspeler' tussen de gasten rond, hier en daar mensen met verbazing achterlatend hoe ze nu weer in het ootje waren genomen.

Na het buffet was er een fantastisch optreden van Tet Rozendaal met haar pianist. Deze veelzijdige jonge artieste gaf ons in een uur tijd een voorstelling van liedjes uit haar succesvolle programma's.  Onder deze voorstelling was duidelijk te merken dat netwerken heel belangrijk is: men bleef rumoerig doorpraten. Maar daar is de vereniging toch ook voor?

Intussen konden gasten ook een door de commissie samengestelde film bekijken in de speciale filmcontainer van Beldock. Hierin was ook erg duidelijk het contrast met vroeger en nu te ontdekken. Erg leuk om even terug in de tijd te gaan. Compliment aan samensteller Harmen.

Rond 23.00 uur was het programma afgelopen en gingen de gasten langzamerhand weer terug naar huis.

We mogen terug zien op een prachtige avond en zien alvast uit naar het volgende jubileum.  De vereniging is erg sterk en hoopt ook, samen met de input van haar leden, in de toekomst een krachtige rol te kunnen spelen in de belangenbehartiging van haar leden.Verslag feestavond 50 jaar HenI