Handel en Industrie

Sport op de As


<< Terug
Datum: 7 juni 2016

De gezamenlijke serviceclubs Rotary Burgum, Dokkum en Lauwersland organiseren een uniek evenement rondom de opening van de Centrale As. 
HenI beveelt dit van harte bij haar leden aan mede vanwege het goede doel wat men er aan heeft gekoppeld.

De organisatie wordt vrijwel volledig uitgevoerd door vrijwilligers van Rotaryclubs BergumDokkum en LauwerslandRotaractLoopgroep DokkumLoopgroep Hugo VeenkerSV FrieslandLoopclub BurgumWielervereniging Wadro Otto Ebbens en ondersteund door een team van het projectbureau van de Centrale As.
 

 
Header
 
 
 

UNIEK EVENEMENT, UNIEKE KANS VOOR U!

Zaterdag 24 september 2016 wordt er op de nieuwe Centrale As het unieke sportevenement Sport op de As georganiseerd. De Centrale As is de nieuwe weg tussen Nijega (bij Drachten) en Dokkum. Er wordt gesport voor een goed doel (Stichting Leergeld) en het geeft u de mogelijkheid om uw organisatie op een maatschappelijk verantwoorde wijze onder de aandacht te brengen.


Prachtige wandeling vanuit Damwoude

Als eerste starten twee wandelingen van 10 en 15 km onder leiding van Hugo Veenker. Een verrassend mooie wandeling door uniek natuurgebied. Een klein deel van de wandelingen gaat over de centrale As.


Teamtrial (officiele ploegentijdrit)

's Ochtends is er een wielerploegentijdrit. De ploegentijdrit wordt verreden in 3 categorieën: Heren (50 km), Vrouwen (32 km) en een Funklasse voor o.a. bedrijventeams (32 km). De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën van de KNWU en kan voor de A en B categorieën worden gebruikt als voorbereiding en generale repetitie op het Nederlands Kampioenschap op 1 oktober 2016.


Loop over drie afstanden

's Middags kan er over drie afstanden worden hardgelopen. 5 kilometer, 10 kilometer en een halve marathon (21,1 kilometer). Twee weken na de opening van de inschrijving is ca. de helft al volgeboekt.


Open voor de bevolking/recreatief gebruik

In de middag is de Centrale As ook open voor recreatief gebruik. Er kan vrij worden gewandeld en gefietst op en langs de As. Een meer gedetailleerd programma volgt nog.


Sponsor mee en wees zichtbaar tijdens Sport op de As!

Veel deelnemers, veel media aandacht, veel bezoekers. Kortom: veel consumenten en organisaties kijken naar u. Een uitgelezen kans om uw organisatie bij veel relevante bedrijven en consumenten onder de aandacht te brengen. Wij bieden u een aantal attractieve pakketten, maar maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.
 
---
 
sponsor-beachflag-vlag-beachvlag-sportopdeas-sport-op-de-as-centrale-as-hardlopen-ttbike-friesland-fryslan-rotary-rotaryclub-bergum-burgum

Beachflag

Laat uw bedrijfsnaam, product of merk opvallend in de wind wapperen. Duidelijk zichtbaar, in het oog springend. Bestel één of meer beachflags met uw logo, zodat uw bedrijf gespot wordt door de vele deelnemers en bezoekers
Meer over dit pakket...
 
---
 
sponsor-dranghekhoes-sportopdeas-sport-op-de-as-centrale-as-hardlopen-ttbike-friesland-fryslan-rotary-rotaryclub-bergum-burgum

Dranghekhoes

Een andere manier om duidelijk zichtbaar te zijn is door te adverteren op één of meer dranghekhoezen. Erg opvallend, uw naam duidelijk zichtbaar voor veel deelnemers en bezoekers.
Meer over dit pakket...
 
---
 
Ploegleider voor één dag?

Ploegleider voor één dag?

Eenmalige kans! Heb voor één dag het gevoel van de echte ploegleider. Ervaar  de spanning van de tijdrit vanuit uw ploegleiders volgauto. Stickers met uw bedrijfsnaam op uw eigen auto. Nodig bevriende relaties uit om deze bijzondere …
Meer over dit pakket...
 
---
 
Uitgebreid ploegleiderspakket

Uitgebreid ploegleiderspakket

U wilt een geweldige dag meemaken en de band met uw relaties versterken? Kies dan het uitgebreide ploegleiderspakket. Rijd met uw eigen auto, voorzien van stickers met uw bedrijfslogo, achter 'uw' C-categorie ploeg aan. Maak de …
Meer over dit pakket...
 
---
 
Maatwerk is mogelijk. We denken graag met u mee. Neem voor meer informatie, voor maatwerk of advies direct contact op met het sponsorteam van sport op de as via email: sponsor@sportopdeas.nl of bel met 06-53144410 (dhr. A.V. Freriks) of 06-55828129 (dhr. P. Braaksma).


Sporten voor het goede doel (Stichting Leergeld)

De opbrengst van het evenement is bestemd voor kinderen en jongeren in Noordoost Friesland die risico lopen op maatschappelijke isolatie en daarom door Stichting Leergeld worden ondersteund.
 

Organisatie

Sport op de As wordt georganiseerd door Stichting Community Service Rotary Club Bergum. De organisatie wordt vrijwel volledig uitgevoerd door vrijwilligers van Rotaryclubs BergumDokkum en LauwerslandRotaractLoopgroep DokkumLoopgroep Hugo VeenkerSV FrieslandLoopclub BurgumWielervereniging Wadro Otto Ebbens en ondersteund door een team van het projectbureau van de Centrale As.
Footer
 

Stichting Community Service Rotary Club Bergum, p/a De Zwette 36, Noardburgum
 
 
 
 
 
Sport op de As