Handel en Industrie

Alles weten over crowdfunding


<< Terug
Datum: 24 september 2014

De KvK Financieringsdesk nodigt u graag uit voor het bijwonen van een bijeenkomst "Start crowdfunding". Crowdfunding is een alternatieve financieringsvorm waar de Kamer van Koophandel graag meer bekendheid aan wil geven. Omdat u als ondernemer ook hiervan kan profiteren.


Crowdfunding is booming. Alleen al dit jaar financierden honderden ondernemers hun bedrijf via crowdfunding en de media staan er bol van. Ondernemers die succesvol crowdfunden geven aan dat het niet alleen geld oplevert, maar ook marketing en een schare investeerders die hun klanten worden. Maar wat is crowdfunding nu écht, welke mogelijkheden biedt het ondernemers, is het zo simpel als het lijkt en hoe kunt u het succesvol inzetten?
 
Op 24, 25 en 26 september heeft u de unieke kans om het antwoord op bovenstaande vragen te krijgen tijdens de START CROWDFUNDING events in Groningen, Utrecht en Rotterdam. U krijgt dan in anderhalf uur de ins en outs van crowdfunding te horen bij monde van toonaangevende crowdfunding platforms en crowdfunding experts. Daarnaast nemen ervaren ondernemers die succesvol crowdfunding hebben ingezet én ondernemers die zich nu midden in een crowdfunding campagne bevinden u mee naar de praktijk. Er is ook voldoende gelegenheid om deze crowdfunders aan de tand te voelen en vragen en ervaringen met elkaar te delen.
 
START CROWDFUNDING biedt u de beste mogelijkheid om in korte tijd te ontdekken of crowdfunding iets voor u is, door u een uniek programma aan te bieden met zowel crowdfunding experts als crowdfunding platforms als gecrowdfunde ondernemers.
 
Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via info@nederlandcrowdfunding.nl
 

Alles weten over crowdfunding